سئو چیست؟ خب بگذارید اینطور بگوییم که فرقی نمیکند در چه حوزهای فعالیت میکنید، چه خدماتی ارائه میدهید و محصولات شما چیست، در هر صورت برای اینکه بتوانید کسبوکار خود را توسعه دهید نیاز دارید تا دیده شوید و مخاطبان خود را افزایش دهید. در سالهای نه چندان دور، تبلیغات سنتی راه دستیابی به مشتریان بیشتر بود که البته هزینههای زیادی را نیز در پی داشت و تنها کسبوکارهایی با بودجههای عظیم از پس هزینههای آن بر میآمدند، اما حالا و با دسترسی همگانی به اینترنت، این سئو است که میتواند کلید اصلی دیده شدن و جذب مخاطب مخاطب باشد.برای معرفی خدمات و محصولات در فضای اینرنت شما به یک وبسایت نیاز دارید، اما این کافی نیست چرا که رقبای شما به دلیل سرمایهگذاری روی سئو وبسایتشان در صفحه اول گوگل قرار دارند و بازدید بیشتری نسبت به سایت های دیگر دریافت میکنند. ما در طرهلو با آنالیز سئو و استفاده از اصول سئو به شما کمک میکنیم در موتورهای جستوجو بالاتر از رقبایتان قرار بگیرید.
سئو چیست؟
سئو به کلیه فعالیتهای بهینهسازی وبسایت گفته میشود که سبب خواهد شد دسترسی کاربران به خدمات و مطالب مورد نظرشان سریعتر و راحتتر شود. اولین کاری که اکثر مردم هنگام جستجوی یک محصول یا خدمات انجام میدهند، جستجوی آن در گوگل است، بنابراین مهم است که سایت شما در رتبهای ابتدایی دیده شود زیرا تحقیقات نشان داده است که اکثر مردم تنها به صفحه اول نتایج و نتایج اولیه نگاه میکنند. شما میتوانید به تنهایی سئوی وبسایت خود را انجام دهید اما این موضوع زمان و تلاش زیادی را میطلبد. اکثر کسب و کارها یک متخصص سئو یا آژانس دیجیتال مارکتینگ را برای بهبود سئو سایت خود استخدام میکنند تا با تدوین استراتژیهای سئو و مدیریت فعالیتهای بهینهسازی و آنالیز نتایج به حداکثر بهرهوری و حداقل ریسک دست یابند.
چرا سئو سایت مهم است؟
به جرئت میتوان گفت سئو کارآمدترین ابزار حال حاضر دنیای دیجیتال است. زمانی که روی سئو سرمایهگذاری کنید برندی قابل تشخیص خواهید داشت که در ارائه خدمات و فروش محصول موفقتر از رقیبان عمل میکند، بدون اینکه متحمل هزینههای سنگین تبلیغات سنتی شوید. این را میتوان با 228 میلیون جستوجوی گوگلی که در هر ساعت انجام میشود تایید کرد، بازاریابان حرفهای میدانند که گوگل منبع اصلی ترافیک دیجیتال برای تمامی بیزینسها و مکملی برای سایر استراتژیهای بازاریابی است. دیده شدن بیشتر و رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به رقبای شما میتواند تأثیر زیادی در روند توسعه شما داشته باشد اما اهمیت سئو موارد دیگری را نیز شامل میشود که عباراتاند از:
- سئو اعتماد و اعتبار ایجاد میکند.
- سئو مقرونبهصرفه است.
- سئو ارزش برند را بهبود میدهد
- نتایج گوگل اصلیترین منبع ترافیک وبسایت است.
- سئو بهترین راه برای درک مشتری است.
- سئو خوب، تجربه کاربری مشتری را بهبود میدهد.
- سئو محلی، تعامل و نرخ تبدیل را افزایش میدهد.
- سئو بر چرخه خرید تأثیر میگذارد.
- نتایج سئو دقیق و قابل اندازهگیری هستند.
- سئو استراتژیهای بازاریابی محتوا را بهبود میدهد
فرآیند سئو شامل شش مرحله کلی است
تحقیقات: از جمله تحقیقات تجاری، تجزیه و تحلیل رقبا، ارزیابی وضعیت فعلی و جستجوی کلمه کلیدی
برنامهریزی و استراتژی: تصمیم گیری در مورد نحوه مدیریت محتوا، ایجاد پیوند به وب سایت، مدیریت حضور در رسانههای اجتماعی و استراتژی های اجرایی فنی
پیاده سازی: جایی که تصمیمات بهینه سازی در صفحات وب سایت و وب سایت به طور کلی اجرا میشود.
نظارت: که در آن فعالیت رباتهای وب، ترافیک، رتبهبندی موتورهای جستجو و سایر معیارها برای تولید گزارشهایی که ارزیابی انجام میشود مشاهده میشود.
ارزیابی: شامل بررسی اثرات خلاصه شده استراتژی (و اجرای آن) در برابر اهداف بیان شده فرآیند SEO
تعمیر و نگهداری: که در آن مشکلات جزئی یا عمده در عملکرد وب سایت به محض ایجاد آنها رسیدگی میشود (به عنوان مثال، محتوای جدیدی که طبق استراتژی نیاز به بهینه سازی دارد)
فرآیند SEO عمدتاً پیوندهای ارگانیک و قرار دادن نتایج موتورهای جستجو را هدف قرار می دهد. با این حال، اغلب با اقدامات تهاجمی تر (مثلاً تبلیغات جستجوی پولی) تکمیل می شود و اغلب بخشی از کمپین های بازاریابی سنتی است.
خدمات سئو طرهلو
بهینه سازی سئوی درون صفحه
- تحقیق کلمات کلیدی: شما باید تحقیقاتی در مورد کلمات کلیدی انجام دهید تا بفهمید کدام یک بیشترین جستجو را دارند و سپس آن کلمات کلیدی را در سراسر سایت خود بگنجانید.
- تگ عنوان: تگ عنوان چیزی است که در بالای مرورگر شما نمایش داده میشود و بسیار مهم است که با توجه به صفحه مورد نظر بهینه شود.
- توضیحات متا: توضیحات متا در زیر برچسب عنوان در نتایج جستجو ظاهر میشود و به کاربران این امکان را میدهد تا در مورد صفحه یا محتوای صفحه اطلاع پیدا کنند.
- اسکیما: اسکیما نتیجه همکاری چندین موتور جستجو است و که شامل مجموعهای از کدها است که نحوه نمایش محتوای شما را بهبود میبخشد.
- تگهای فرعی: این تگها نشاندهنده ساختار و موضوعات یک مطلب هستند و در صورتی که به صورت بهینه استفاده شوند، رتبه محتوا را بهبود خواهند داد.
- متن جایگزین: متن جایگزین یکی از فاکتورهای رتبهبندی است که توسط گوگل برای افرادی که به اختلال بینایی مبتلا هستند، فراهم شده و تصاویری که در وبلاگ یا وبسایت شما ظاهر میشوند را توصیف می کند.
- URL : آدرسها یا همامن URL ها به گوگل میگویند که محتوا در مورد چیست، بنابراین باید به صورت صحیحی از آنها استفاده شود تا رتبه محتوا افزایش یابد.
سئو تکنیکال
- سرعت صفحه: منظور از سرعت صفحه، مدت زمانی است که طول میکشد صفحه به صورت کامل برای کاربر باز شود. سرعت صفحه مهم است زیرا یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل است. همچنین می تواند مشتریانی را که از مدت زمان بارگیری اقلام ناامید می شوند را دور کند.
- سازگاری با موبایل: در حال حاضر جستجوهای موبایل نیمی از جستجوهای گوگل را تشکیل میدهند، بنابراین اگر وبسایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده باشند ترافیک زیادی را از دست خواهید داد.
- معماری سایت: معماری سایت بهینه به معنای دستهبندی صحیح خدمات، محصولات و دستهبندیها و همچنین نحوه دستیابی کاربران و ناوبری آنها به خدمات مورد نیازشان خواهد بود.
- ایندکس آسان: گوگل سایت شما را برای پیدا کردن محتوا و شناسایی مشکلات موجود بررسی میکند . هرچه ایندکس کردن همه صفحات شما آسان تر باشد، احتمال اینکه رتبه بالاتری دریافت کنید بیشتر می شود.
- امنیت سایت: میزبانی یک سایت امن و ایمن نه تنها برای مشتریان شما مهم است، بلکه گوگل امنیت سایت را نیز در هنگام رتبه بندی در نظر میگیرد. اگر سایت شما ایمن نباشد ممکن است رتبه شما کاهش یابد. یکی از راههایی که به امنیت وبسایت کمک میکند، استفاده از گواهیهای SSL و HTTPS است.
- نقشه سایت: نقشه وبسایت به موتورهای جستجو درباره ساختار سایت شما میگوید و به آنها اجازه میدهد تا در کمترین زمان محتوای تازه را کشف کنند. در دسترس بودن نقشه سایت نیز یکی از فاکتورهای رتبهبندی گوگل است.
سئو خارج از صفحه
- لینک سازی: لینک سازی محبوبترین و موثرترین تکنیک سئو خارج از صفحه است که باعث میشود اعتبار دامنه یک وبسایت به شکل قابل توجهی افزایش یابد. لینکهایی که به وبسایت شما داده میشوند باید باکیفیت و از وبسایتهای معتبر باشید، در غیر اینصورت تاثیر منفی خواهد داشت.
- بازاریابی رسانههای اجتماعی: سیگنالهای شبکههای اجتماعی بخشی از «سئوی خارج از سایت» و نوعی لینک سازی نیز هستند. زمانی که پستی مفید را در شبکههای اجتماعی منتشر کنید، کاربران به شما اعتماد خواهند کرد و به این ترتیب میتوانید با یک cta مناسب آنها را به سایت خود دعوت کنید.
- برندسازی:گوگل برندها را دوست دارد و ترجیح میدهد وبسایتهایی با برندسازی مناسب را در رتبههای بالاتر قرار دهد چرا که برندها قابل اعتمادتر هستند و به احتمال زیاد مورد اعتماد کاربران قرار میگیرند و این به تجربه کاربری بهتر منجرب میشود.
- نظرات مشتریان: بازخوردهای مشتریان برای کسبو کار، وبسایت، خدمات یا محصولات شما، نقش مهمی در رتبه بندی شما دارند گوگل به این نظرات اعتماد دارد و از آنها به عنوان سیگنال رتبه بندی استفاده میکند.
- رپورتاژ آگهی: رپورتاژهای آگهی اصلیترین راه برای دریافت بک لینکهای باکیفیت هستند. زمانی که لینک وبسایت شما در یک محتوای مفید در سایت منتشرکننده رپورتاژ قرار بگیرد، مقداری از اعتبار دامنه آن وبسایت را دریافت خواهد کرد.
- اینفلوئنسرمارکتینگ: اینفلوئنسر مارکتینگ به معنای تبلیغ برند شما توسط اینفلوئنسرهای شبکههای اجتماعی مختلف است. زمانی که یک اینفلوئنسر محبوب برند یا محصولات شما را تبلیغ کند، احتمال اینکه ترافیک سایت بیشتری دریافت کنید بسیار زیاد خواهد بود.