در دنیای دیجیتال امروز داشیتن یک وبسایت و اپلیکیشن برای هر کسبوکاری حیاتی است. اگر بیزینسی را شروع کردهاید اما هنوز وبسایت و یا اپلیکیشن ندارید، احتمالاً فرصتهای طلایی توسعه را از دست خواهید داد. یک وبسایت میتواند در جهت اجرای بسیازی از استراتژیهای بازاریابی مختلف برای کمک به رشد کسبوکار شما استفاده شود. یک وبسایت با طراحی خوب، آموزنده و بهروز ، به کسبوکار شما اعتبار میبخشد و برند شما را تقویت میکند. اگر میخواهید در بازار مدرن موفق باشید، باید یک وبسایت یا اپلیکیشن حرفهای داشته باشید. وبسایتها یکی از مهمترین داراییهای هر برندی هستند که در عین نشان دادن اهداف و ارزشهای برند، باعث موفقیت استراتژی بازاریابی دیجیتال شما خواهند شد.
وب سایت چیست؟
یک وبسایت مجموعهای از صفحات و فایلهای دیجیتالی هستند که که در کنار یکدیگر قرار گرفته شدهاند. برای اینکه یک وبسایت بتواند خدماتدهی کند باید روی کامپیوترهایی متصل به اینترنت قرار بگیرد که یه این کامپیوترها به اصطلاح سرور میگویند. با هجوم اینترنت به هر حوزهای، ما وبسایتهایی با طراحیهای مختلف میبینیم که هر کدام در جهت اهداف خاصی شکل گرفتهاند. بنابراین، میتوان گفت که یک وبسایت را میتوان به عنوان یک محیط دیجیتالی نیز در نظر گرفت که قادر به ارائه اطلاعات و راهحلها و ارتقای تعامل بین افراد، مکانها و چیزها برای پشتیبانی از اهداف سازمانی است که برای آن ایجاد شده است.
چرا به یک وبسایت نیاز دارید؟
اعتبار
افزایش اعتبار یکی از اصلیترین دلایلی است که برندها را به داشتن وبسایت تشویق میکند. اگر کسبوکاری دارید احتمالا رقیبان شما هم خدماتی مشابه به شما ارائه میدهند، بنابراین شما به چیزی نیاز دارید که شما را متمایز کند، یک وبسایت با تجربه کاربری خوب و اطلاعات ارزشمند همان چیزی است که به خوبی شما را برجسته میکند. بدون وب سایت، مردم ممکن است مشروعیت شما را به عنوان یک برند تجاری زیر سوال ببرند. داشتن یک وب سایت فرصتی برای ایجاد یک تاثیر اولیه عالی است و به مردم اطمینان میدهد که شما یک تجارت واقعی هستید.
نام تجاری
یکی از مهمترین کارهایی که باید در برندسازی انجام دهید، ، نشان دادن نام تجاری خود به مشتریان احتمالی خود است. با مشخص کردن واضح اینکه چه کسی هستید، چه چیزی را نمایندگی میکنید و چه چیزی را مطرح می کنید، شانس خرید مشتریان از شما را افزایش میدهید. این نیز چیزی است که میتواند شما را از رقبای خود متمایز کند. بدون وب سایت و اپلیکیشن، انجام این کار میتواند بسیار چالش برانگیز باشد زیرا مردم نمیتوانند به راحتی اطلاعات باکیفیت و قابل اعتماد در مورد کسب و کار شما پیدا کنند.
افزایش لید
شاید یکی از جذاب ترین دلایل برای داشتن یک وب سایت برای کسب و کار شما این باشد که می تواند شانس شما را برای به دست آوردن لید افزایش دهد. هنگامی که مردم شما را آنلاین پیدا کردند، به محصول یا خدمات شما علاقه مند شدند و خواستند بیشتر بدانند، به لطف اطلاعات موجود در وب سایت شما میدانند چگونه با شما تماس بگیرند و همه اینها به شما این فرصت را میدهد تا فروش خود را افزایش دهید.
ترافیک ارگانیک
هنگامی که آنلاین هستید و یک وبسایت بهینه شده سئو دارید، شانس حضور در نتایج جستجوی گوگل را خواهید داشت. این به این معنی است که وقتی مردم در جستجوی یک محصول یا خدمات هستند، این احتمال وجود دارد که وب سایت شما در نتایج نشان داده شود. این به شما این فرصت را میدهد که پایگاه مشتریان خود را به شدت افزایش دهید.
صرفه جویی در وقت + خدمات مشتری
در بسیاری از کسبوکارها، مشتریان بالقوه یا مشتریان فعلی با بخش خاصی تماس میگیرند تا سؤالات سادهای درباره مکان و ساعات کار میپرسند و در این حال اگر تماسی را از دست بدهید، مشتری ناراضی میماند. تماسها همچنین میتوانند حواس پرسنل شما را از تمرکز بر مهمترین بخشهای کسبوکارتان منحرف کنند. یک وبسایت یا اپلیکیشن میتواند این تماسها را کاهش داده و بهرهوری داخلی را افزایش دهد. در عین حال، به مشتریان کمک می کند بدون نیاز به تماس، اطلاعات مفیدی را پیدا کنند، که در نهایت تجربه کاربری بهتری را ارائه میدهد.
بهروزرسانی ها و اطلاعیهها
از آنجایی که وب سایت شما در تمام طول شبانهروز فعال است، ارسال به روز رسانیها و اطلاعیهها برای مشتریان را آسان میکند. این راهی است که آنها را در مورد هر کاری که انجام میدهید به روز نگه دارید. این موضوع خصوصا زمانی اهمیت پیدا میکند که در حال آماده سازی خدمت یا تولید محصولی مخصوص برای مشتریان هستید.
بازاریابی دیجیتال
اگر قصد دارید از بازاریابی دیجیتال برای افزایش لید و رشد کسب و کار خود استفاده کنید، احتمالاً میخواهید ترافیک را به یک وبسایت هدایت کنید. برای انجام این کار به طور موثر، از آنالیز نحوه فعالیت کاربران استفاده کنید تا بتوانید واجد شرایطترین مشتریان را هدف قرار دهید و بیشترین میزان بازگشت سرمایه را برای هزینه تبلیغات خود دریافت کنید. به یاد داشته باشید که حتی اگر هنوز برنامهای برای تبلیغات ندارید، وبسایت خود را راهاندازی کنید چرا که حضور در نتایج گوگل زمانبر خواهد بود.
خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن طرهلو
1. ایجاد طرح کلی
ما قبل از هر چیزی ابتدا با تیمها و اعضای کلیدی شرکت شما ارتباط برقرار میکنیم تا برنامه ای برای وبسایت شما تهیه کنیم. قبل از تهیه اولین پیشنویس شما باید درباره مخاطبان و اهداف خود به سوالاتی پاسخ دهید که البته ما در بخش تحقیق توسعه به شما کمک میکنیم سوالات مهم و جواب مناسب به آنها را کشف کنید.
2. ایجاد یک Wireframe
همه وب سایتهای خوب با یک طرح اولیه خوب شروع میشوند. توسعه دهندگان این را Wireframe یا ساختار سایت مینامند. این قسمت به سادگی یک چشم انداز برای سایت شما خواهد بود که هم به شما و هم به توسعه دهندهگان جهت و مکانی برای شروع می دهد. در این قسمت به سوالاتی مانند؛ سلسله مراتب صفحات سایت شما چگونه است؟ چگونه صفحات به یکدیگر پیوند میزنند؟ و… پاسخ داده میشود.
3. کدنویسی
مرحله بعدی در فرآیند توسعه وب، نوشتن کد است. توسعه دهندگان از زبانهای برنامه نویسی مختلفی برای قسمت فرانتاند و بکاند وبسایتها و همچنین برای عملکردهای مختلف سایت (مانند طراحی، تعامل و غیره) استفاده خواهند کرد. در قسمت کدنویسی از زبانهای مختلفی مثل جاواسکریپت، css و html استفاده میشود تا وبسایت شما ساخته و اجرا شود.
4. ایجاد یک سیستم مدیریت محتوا
سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، تا حد زیادی طراحی و مدیریت سایت را آسان میکند و سبب میشود تا حتی افرادی که دانش برنامهنویسی زیادی ندارند هم بتوانند روند توسعه را پیش ببرند.در سمت مقابل، یک CMS انعطافپذیری کمتری دارد و بنابراین کنترل کمتری در طراحی قسمت فرانتاند به شما میدهد. CMS ها همچنین اغلب شامل افزونه هایی هستند که نیاز به نوشتن back-end را برطرف می کنند. با همه این اوصاف در جلسات مشاوره و با توجه به نیازها و اهداف شما از وبسایت مشخص خواهد شد که یک CMS برای شما کارآمد است یا خیر.
5. ایجاد دامنه و راهاندازی سایت
در این مرحله، وب سایت شمایک آدرس IP خواهد داشت. همچنین به یک نام دامنه نیاز دارد، یک نام وب سایت به یاد ماندنی که بازدیدکنندگان شما بتوانند از آن برای یافتن سایت شما استفاده کنند. هنگامی که یک نام دامنه را تنظیم کردید و آن را به میزبان خود پیوند دادید، تقریباً آماده هستید که کار خود را در وب معرفی کنید. اما عجله نکنید، هنوز تعداد انگشت شماری از موارد وجود دارد که باید قبل از عرضه رسمی بررسی کنید. اینها شامل برنامهریزی مسئولیتهای تیم شما، آزمایش کامل سایت شما برای هر گونه اشکال، بهینه سازی سئو و بررسی نهایی قبل از “تغییر سوئیچ” و شروع ایندکس سایت شما است.