اولین چیزی که در همه صفحات وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و المان‌های تبلیغاتی می‌بینید چه چیزیست؟ قطعا محتوا است، بنابراین به عنوان اولین تاثیر بر روی مشتریان باید قدرت جذب آن‌ها را داشته باشد. به یاد داشته باشید که همیشه اولین برداشت مشتری باید بهترین باشد. بسیاری از کسب و کارها با محتوای خود در رسانه‌های اجتماعی که نماینده شرکتشان هستند، درباره برندشان صحبت می‌کنند، سپس شما به محتوای آن‌ها نگاه می‌کنید و اگر برایتان جالب بود، روی تصاویر یا پیوندهای آنها کلیک می کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد شرکت آن‌ها به دست آورید. این کنجکاوی که محتوا می‌تواند ایجاد کند برای موفقیت در کسب و کار بسیار مفید است.

تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا گونه‌ای از بازاریابی درونگرا است که برای جذب مخاطب به یک شرکت، محصول یا خدمات خاص طراحی می‌شود. هدف از تولید محتوا به اشتراک گذاری اطلاعات ارزشمند در مورد یک محصول یا برند، جلب اعتماد مشتری، بهبود تعامل و ایجاد فرصت هایی برای فروش است. بسیاری از بازاریابان و صاحبان مشاغل برای افزایش ترافیک وبسایت خود محتوای کپی را منتشر می‌کنند، اما برای هدف تحت تاثیر قرار دادن مخاطب و تبدیل آن‌ها به مشتریان وفادار، به محتوا و پیام های خوش ساخت و یونیک توسط شرکت نیاز است، به همین دلیل بخشی از فرآیند تولید محتوا شامل ملاقات با مشتریان و رهبران پروژه است تا اطمینان حاصل شود که لحن محتوا با وبسایت و تصویر برند مطابقت دارد.

چرا تولید محتوای با کیفیت مهم است؟

“محتوا پادشاه است”

بیل گیتس

محتوا اولین و مهم ترین راه تاثیر گذاری بر مشتری به حساب می‌آید. روزانه میلیون‌ها قطعه محتوا به صورت آنلاین منتشر می‌شود، بنابراین برای تمایز از رقبا و تأثیرگذاری بر مشتریان باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد، یعنی نه تنها به خوبی نوشته و طراحی شود، بلکه باید با توجه به نیازهای مخاطبان شما نیز توسعه یابد. تفاوت بین محتوای خوب و محتوای بی‌کیفیت این است که مورد اول در صفحات اول و در دید کاربران قرار می‌گیرد، در حالی که محتوای ضعیف در فضای خالی اینترنت ناپدید می‌شود. محتوا با کیفیت بالا به شما کمک می‌کند:

انواع خدمات تولید محتوا طرهلو

محتوا نویسی در حوزه دیجیتال رشد می‌کند و فقط شامل محتوای وب سایت نمی‌شود. امروزه با رشد و افزایش شبکه‌های اجتماعی فعالیت فقط در حوزه وبسایت کافی نیست و می‌توان با فعالیت از طریق رسانه‌های مختلف، مخاطبان زیادی به دست آورد. استراتژی‌های تولید محتوا برای رسانه‌های مختلف متفاوت است. در ادامه خدماتی که توسط تیم دیجیتال مارکتینگ طرهلو در حوزه تولید محتوا انجام می‌شود، آورده شده است.

تولید محتوای وب

اطلاعات موجود درباره محصولات و برند که کاربران به صورت آنلاین در وبسایت می‌خوانند به عنوان محتوای وب طبقه بندی می‌شود. نویسندگان محتوای وب با در نظر گرفتن تکنیک‌های نوشتن SEO و استراتژی کلمات کلیدی تلاش می‌کنند تا موتورهای جستجو آن محتوا را در صفحات نشان دهند. وب سایت هایی که در صفحه اول SERP ظاهر می شوند 95 درصد از ترافیک وب را دریافت می‌کنند.

وبلاگ نویسی

وبلاگ‌ها محتوای یک وب سایت را از طرق مختلف بهبود می‌بخشند و یکی از ساده‌ترین را‌ه‌ها برای حفظ محتوای جدید در سایت هستند. وبلاگ‌ها خدمات مفیدی به مخاطبان وب سایت ارائه می‌دهند که شامل اطلاعات عمیقی درباره محصولات، خدمات، ویژگی‌ها و هر چیز دیگری در قالب محتوایی سرگرم‌کننده می‌شوند. با اینکه ایجاد آگاهی از برند زمان بر است، اما وبلاگ نویسی نتیجه بخش است، زیرا باعث می‌شود افراد بیشتری برند را از طریق محتوای جذاب کشف کنند.

تولید محتوای رسانه های اجتماعی

پلتفرم هایی مانند اینستاگرام، یوتیوب و توییتر فضایی برای تعامل بیشتر با مخاطبان فراهم می‌کنند و این فرصت را به شما می‌دهند که با ایجاد رابطه‌ای موثر، طرفداران  بیشتری برای برند خود به دست بیاورید. در واقع، رسانه‌های اجتماعی در دسترس ترین راه برای ارتباط مردم با برندها در دنیای امروز است، زیرا آن‌ها می‌توانند پیام شما را لایک کنند، ذخیره کنند، نظر بدهند و با دیگران به اشتراک بگذارند، که این یک نوع تبلیغات رایگان برای برند شماست.

تولید محتوای آگهی

با طراحی و تولید محتوای مناسب آگهی برای فروش، مخاطبان به خرید محصولات یا خدمات ترغیب می‌شوند. نویسندگان با استفاده از متنی محاوره‌ای و دوستانه و شناخت مخاطبان کسب و کار، محتوای جذاب و تاثیر گذاری برای این نسخه‌ها تولید می‌کنند. به طور مثال، اکثر مردم دریافت تخفیف روی محصولات و خدمات را خیلی دوست دارند.  

تولید محتوا به صورت خلاقانه

نوشتن محتوای خلاقانه مستلزم استعداد و درک عمیق مخاطب و هدف برند است، به همین دلیل نویسندگان برای ایجاد محتوای طنز، شوخ و گیرا باید برند و مخاطبان آن را به خوبی بشناسند، زیرا اگر از این آیتم‌ها به درستی استفاده نشود، ممکن است نتیجه عکس داشته باشند. محتوای خلاقانه، احساساتی را در افراد برمی‌انگیزد که آن‌ها را برای اقدام به استفاده از محصول و خدمات تشویق می‌کند.

مراحل ایجاد یک محتوای موثر

مراحل ایجاد یک محتوای موثر برای همه برندها و شرکت‌ها شبیه به هم نیست. هماهنگی محتوا با کسب و کار و اهداف آن بسیار مهم است. برای ایجاد یک محتوای موثر و هماهنگ با تجارت، مراحل زیر در نظر گرفته می‌شوند.

مرور اهداف کسب و کار

 استفاده از اهداف تجاری برای چارچوب دادن به فرآیند ایده پردازی محتوا لازم است. در طول انجام فرایند نیز باید به طور مکرر به اهداف توجه شود. تعیین اینکه محتوا در کجای سفر بازدیدکننده قرار می‌گیرد، مهم است. به طور مثال محتوای بالای صفحه باید به دنبال پاسخ دادن به سوالات و اهداف کلی کسب و کار باشد در حالی که محتوای پایین صفحه شامل جزئیات بیشتری است.

ایجاد ایده‌های موضوعی

 مزایا و چالش‌های ایده‌های مختلف باید بررسی شوند. گاهی اولین ایده عملی می‌شود اما همیشه اینطور نیست. برای به دست آوردن ایده‌ها و دیدگاه‌های جدید بهتر است همکاران را از ایده‌های قبلی منصرف کرد.

انجام تحقیقات

پیش از ایجاد محتوا باید تحقیقاتی انجام شود. این تحقیقات شامل استفاده از ابزارهای SEO برای شناسایی کلمات کلیدی و پیدا کردن سوالات متداول موتورهای جستجو می‌شود. بسته به موضوع کسب و کار، گاهی ممکن است بر اساس نیاز، مصاحبه با متخصص موضوع (SME) صورت گیرد.

ایجاد محتوا در مناسب ترین قالب

محتوای مورد نظر بهتر است در قالب یک وبلاگ نوشته شود یا ایجاد یک اینفوگرافیک می‌تواند تاثیر بیشتری داشته باشد؟ با توجه به محتوا، باید موثرترین قالب برای آن انتخاب ‌شود. اطلاعات، برای تاثیر گذاری بیشتر باید به بهترین نحو ممکن به مخاطبان ارائه شوند.

انتشار و تبلیغ محتوا

تولید یک محتوای قوی در صورتی که در معرض دید مخاطبان قرار نگیرد، بی فایده است و فقط با انتشار آن نمی‌توان مطمعا شد که مشتریان آن را پیدا خواهند کرد، پس باید از رسانه‌های اجتماعی برای انتشار محتوا و جذب مشتریان جدید استفاده شود.

بررسی عملکرد محتوا

انواع زیادی از ابزارهای تحلیلی وجود دارند که از آن‌ها برای سنجش میزان موفقیت محتوا استفاده می‌شود. استفاده از این ابزارها به بررسی عملکرد محتوا کمک می‌کند و باعث بهبود محتواهای بعدی می‌شود. گاهی ممکن است بیش از 3 ماه طول بکشد تا نتایج واقعی انتشار یک محتوا مشاهده شوند.

بهینه کردن محتوا

در صورتی که پس از مدت زیادی از انتشار محتوا، نتیجه‌‌ اثر بخشی مشاهده نشده باشد و نتایج مطابق انتظارات در نظر گرفته شده پیش نرفته باشد، با انجام تجزیه و تحلیل‌های مختلف می‌توان مشخص کرد که برای بهبود آن چه کاری می‌توان انجام داد. ممکن است لازم باشد با استفاده از محتوا به سوالات بیشتری در گوگل پاسخ داد، موضوعات بیشتری را پوشش داد یا از کلمات کلیدی مرتبط تری استفاده کرد.